Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Cars

Sound Power  -  Δεν είναι ένα, δεν είναι δύο, δεν είναι τρία, αλλά... 20! ηχεία τοποθετημένα μέσα στον εντυπωσιακό αυτό Γερμανό, που ξεσηκώνουν το κόσμο όλο, από όποια γειτονιά και αν περάσει.

 

Από το κατέβασμά μας στην Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στον φίλο μας τον Παπακυριάκο, ιδιοκτήτη της Papakiriakos design, αποκομίσαμε πολλά εντυπωσιακά αυτοκίνητα που θα σας παρουσιάσουμε μέσα από τις σελίδες μας. Η αρχή θα γίνει από αυτό το πολύ εντυπωσιακό Golf, το οποίο με το που το είδαμε το ερωτευτήκαμε αμέσως.

Με το που έσκασε...

..μύτη στο μέρος συνάντησης που είχαμε, όλοι νομίζαμε ότι πρόκειται απλά για κάποιο Golf με bodykit. Μόλις όμως το είδαμε καλύτερα όμως, τα ακούσαμε όλα. Ναι, ναι, τα ακούσαμε όλα, μιας και μέσα του είναι τοποθετημένα 20 ηχεία που μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε κινητή ντίσκο. Μηχανικά δεν πάει πίσω, αλλά δεν είναι και το τούμπανο που θα σας κάνει να προσκυνάτε. Είναι προσεκτικά βελτιωμένο, ώστε να πάρει ένα κλίκ και να μπορεί να κινήσει άνετα το πιο βαρύ πλέον, λόγω ηχείων, αυτοκίνητο. Έχουμε και λέμε λοιπόν, ένας παράλληλος εγκέφαλος, μια σκούπα από την Green, για... καθαρή αναπνοή, και μια χειροποίητη εξάτμιση είναι τα μαγικά προϊοντάκια που τοποθετήθηκαν για αυτό το... κλικ. Δεν θα δώσουμε μεγάλη έκταση εδώ, μιας και το ατού του Γερμανού είναι το body kit και ο ήχος του.

The look that kils...

...πραγματικά, σκοτώνει το look του, με το φανταστικό full body kit της Rieger που έχει συνδυαστεί με εμπρός φανάρια angel eyes και που αν το δεις στον καθρέφτη σου να σε ακολουθεί, σίγουρα θα τα χρειαστείς. Ακόμα στο πίσω μέρος του ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα led, καθώς και οι δυο καλογυαλισμένες μπούκες που ξεπροβάλουν. Το όλο σετάκι συμπληρώνουν τα φρυδάκια στα μπροστά φώτα και οι φιμέ μεμβράνες. Γιατί αυτοκίνητο χωρίς φιμέ, είναι σαν Πάμελα Άντερσον χωρίς σιλικόνη. Γίνεται; Δεν γίνεται!

Βάλε και κανένα ...

...ηχείο ρε μεγάλε. Αμάν πια, μόνο 20; είναι δυνατόν; Χα χα, Και φτάσαμε αισίως και στον ήχο. Τι ήχο δηλαδή, που εδώ μιλάμε για μια κινητή ντίσκο. Θέλετε να αριθμήσουμε μαζί τι φοράει ο Γερμανός; Λοιπόν πάρτε μεγάλη ανάσα και ξεκινάμε. Κάθε πόρτα έχει πάρει λίγα παραπανίσια κιλά, μιας και έχει τοποθετηθεί ένα πολύ καλά σχεδιασμένο door panel, που φιλοξενεί τέσσερα 8ιντσα AudioPower και μια κόρνα Soundstream. Σύνολο δηλαδή στις πόρτες έχουμε οχτώ 8ιντσα και δύο κόρνες. Προχωράμε προς τα πίσω τώρα, ‘όπου πάνω στην εταζιέρα βλέπουμε δύο 8ιντσα από την Audiopulse, δύο 6.5ινστα από την Beyma, καθώς και άλλες δυο κόρνες, αυτή τη φορά από την Audiopulse. Σύνολο και εδώ 6 τεμάχια. Σωστά; Μέχρις στιγμής τα τεμάχια έχουν φτάσει τα 16. Και πάμε τέλος στο χώρο αποσκευών. Τι αποσκευών δηλαδή, που δεν χωράει ούτε καρφίτσα, μιας και στον χώρο έχουν κάνει κατάληψη τα τέσσερα 12ιντσα sub της Cadence.

Για να δούμε...

...όμως ποιοί είναι αυτοί που τραβάνε το ζόρι, για να παίξουν σωστά όλα αυτά τα ηχεία. Σαν κατεβάσεις την πλάτη των πίσω καθισμάτων, τους βλέπεις τους άμοιρους. Ξέρεις αυτούς τους ενισχυτές που έχουν την ευθύνη να τρέχουν το όλο σύστημα δυνατά και καθαρά. Ποιοί είναι όμως αυτοί; Έχουμε δυο SPL 2000watt και ένα 1100watt Xetec. Οι μεν πρώτοι έχουν πάρει επ΄ ώμου τα ηχεία και ο δε δεύτερος τα sub. Φυσικά μεγάλη παράληψη θα ήταν αν δεν αναφέραμε και τη πηγή που τρέχει και ρυθμίζει τα πάντα, και  αυτή δεν είναι άλλη από Alpine. Το αποτέλεσμα; Ήχος κρυστάλλινος και πολύ δυνατός. Στις χαμηλές τα sub της Cadence δίνουν ρέστα και το χτύπημα που αισθάνεσαι είναι άνευ προηγουμένου. Παραμόρφωση δεν διαπιστώσαμε όσο δυνατά και να βάραγε το σύστημα. Και πιστέψτε μας ότι βάρεσε τόσο δυνατά που ο πάτερ στην εκκλησία έκλεισε συμφωνία με τον ευτυχή κάτοχο του Golf, να μεταδίδει κάθε Κυριακή την λειτουργία live από το αυτοκίνητό του....

 

Copyright © 2024, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu