Street Demons

Αυτοκίνητα - μηχανές, Events,
Happenings, Lifestyle, Συνεντεύξεις, Φωτογραφήσεις, Μουσική και πολλά άλλα...

.  .

Motos

Mία από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο των μοτοσικλετών,και ιδιαίτερα στην κατηγορία των Custom,είναι η Harley Davidson!!!

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία, και με πολλά χρόνια παράδοσης συνεχίζει ακάθεκτη και παράγει μοτοσικλέτες που μπορούν να αλλάξουν ακόμα και τον τρόπο ζωής των ιδιοκτητών τους. Born to be wild το σύνθημα τους, και το εννοούν...   Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε μια από τις πιο κορυφαίες μοτοσικλέτες του είδους. Το όνομά της.... Fat Boy και μιλάμε για πολύ Fat, αφού τα κυβικά της τα ζηλεύουν ακόμα και τα αυτοκίνητα. 1450 κ.εκ, δικύλινδρη V45 με δύο εκκεντροφόρους, και με 2 βαλβίδες στον κάθε κύλινδρο, πιστεύεις ότι θα κινείτε αξιοπρεπώς στον δρόμο, τα 80hp στον τροχό δεν σε εντυπωσιάζουν σαν απόδοση, αλλά με την τεράστια ροπή που διαθέτη,φέρνει την κατάσταση στα ίσια της! Μοντέλο του 2001 καταφέρνει και δείχνει σαν μοντέλο του 2006, γιατί;;;
Γιατί το αφεντικό της ο Αντώνης Βραχνός, προσέχει το Fat Boy του σαν τα μάτια του, και επειδή είναι και τρελό ζιζάνιο, και ψάχνετε αρκετές ώρες στο internet, έχει αγοράσει πραγματάκια, καλούδια, extra, όπως θέλετε πείτε το, που της δίνουν ένα πιο gothic style για να την κάνει να ξεχωρίζει από τις άλλες μοτοσικλέτες!

Ακούστε λοιπόν τι φοράει... Φοράει... άλλο τιμόνι από την Carlini, η σέλα είναι αλλαγμένη από την εταιρεία Saddleman και θεωρείτε πιο όμορφη αλλά και πιο άνετη, τα χερούλια και οι καθρέπτες είναι από την Arlen ness, το ιδιαίτερο σε αυτούς τους καθρέπτες είναι ότι έχουν ενσωματωμένα τα φλας επάνω τους.

Ακόμα στα εξωτερικά αξεσουάρ προστίθεται και η εξάτμιση που είναι White brother, και λέγονται Porker pipes (Τελικά... γουρούνια) γιατί είναι σαν γουρούνια και ακούγονται σαν δαίμονες! Τα σωληνάκια υψηλής στα φρένα όπως και οι μανέτες των φρένων είναι από την Harley Davidson και κάνουν άριστη δουλειά στο φρενάρισμα, και πόσο μάλιστα στην αίσθηση. Αυτά που είπαμε είναι στα extra που προσφέρουν ομορφιά σε μια μοτοσικλέτα (λες και χρειάζεται αυτή η μοτοσικλέτα extra για να δείξει, τέλος πάντων!!!), αλλά υπάρχουν και extra που δίνουν απόδοση στον κινητήρα... όπως αυτά που έχει τοποθετήσει ο Αντώνης, του στύλ μια ηλεκτρονική και πολλαπλασιαστές από την Screamin eagle που μαζί με τα μπουζοκαλώδια και τις εξατμίσεις έχουν ανεβάσει την απόδοση του ‘χοντρού αγοριού’ στα ύψη.

Η τεράστια ροπή του το βοηθάει να μην χρειαστεί σε ορισμένες περιπτώσεις να κατεβάσεις ταχύτητα για να προσπεράσεις, απλά ανοίγεις το γκάζι και φεύγει με ότι ταχύτητα και χιλιόμετρα έχεις μέσα! Ο θόρυβος της είναι ανατριχιαστικός και τα τελικά είναι τελείως ελευθέρα. Μπορούν να αναστήσουν νεκρούς στο πέρασμά τους, αλλά και παράλληλα να σε κάνουν να κλείσεις τα αυτιά σου όταν θα περάσουν από μπροστά σου... και αυτό στο ρελαντί, γιατί δεν θα ήθελα να φανταστώ να περνάει ολόκληρος στόλος με Harley από μπροστά μου και να σκάνε γκαζιές.
Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, είναι ότι όπου και να την εμφανίσεις αυτήν την μοτοσικλέτα, μένουν με ανοιχτό το στόμα και την χαζεύουν σαν χάνοι!!! Αν τώρα είστε Fun των Harley και θέλετε μια συμβουλή η οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, μπορείτε να πάτε να δείτε το ¨χοντρό αγόρι¨ στο Vault Café στην Κηφισιά (ιδιοκτησία του Αντώνη) και να μιλήσετε και να χαζέψετε με τις ώρες, γιατί ο Αντώνης μας είναι από τους τύπους που είναι: Live to ride!!!. Εμείς πάντως θα είμαστε εκεί σήμερα το βράδυ και σας περιμένουμε κύριοι που είστε ¨γεννημένοι για να είστε άγριοι!!!

 

Copyright © 2024, Street Demons. All Rights Reserved.

Design by: DiabloDesign.eu